negrasiMoment de bilanț pentru administrația publică locală a comunei Negrași, pentru care anul 2017 a fost unul productiv în ceea ce privește proiectele de dezvoltare locală. Chiar și în condițiile în care finanțările externe au cam ocolit comuna anul acesta, autoritățile din Negrași au reușit să ducă la bun sfârșit mai multe proiecte de interes public.”2017 a fost un an de sacrificiu pentru mine, personal, dar și pentru echipa administrativă din Primăria Negrași. Nu am avut liber deloc, s-a muncit la foc continuu, și totul în contextul unui an în care de la Guvern nu ne-au fost alocate sume prea mari pentru proiecte. Mare parte din investițiile realizate anul acesta au fost făcute cu bani din bugetul local. Din mic am făcut mare, cum s-ar spune. Sper ca anul viitor să primim mai multă susținere din partea autorităților județene și centrale, să beneficiem de finanțare pentru proiectele pe care le-am depus”, afirmă primarul Constantin Alexandru.

Puncte de reper în activitatea administrației publice locale din Negrași, în 2017:
# Finalizarea amenajării Căminului Cultural Negrași, inclusiv zona exterioară;
# Separarea grădiniței de școala de centru, asigurarea încălzirii la unitatea de învățământ preșcolar;
# Finalizarea dispensarului uman în satul Bârlogu;
# Reabilitarea drumului comunal din satul Mozacu;
# Realizarea unui proiect privind amenajarea unui dispensar uman în satul Negrași;
# Reabilitarea Școlii Bârlogu – proiect aflat în faza de licitație a lucrărilor;
# Reamenajarea stațiilor de autobuz din satul Bârlogu;
# Depunerea unui proiect în cadrul GAL ”Lunca Argeșului” în vederea amenajării unui teren sintetic de sport la Școala ”Petre Badea” Negrași.

Daruri de la Moș Crăciun
Cu multă voioșie și bucurie, copiii din comuna Negrași îl vor aștepta și anul acesta pe Moș Crăciun. Cu ajutorul autorităților locale, Moșul cel darnic va ajunge la cei peste 245 de elevi și grădinari din localitate și le va oferi pachete de sărbători, cu dulciuri, sucuri și fructe. Cadourile pentru copii vor fi achiziționate pe baza unor sponsorizări obținute de autorități. De asemenea, sărbătorile de iarnă nu vor trece neobservate în localitate. În centrul comunei, în curtea Căminului Cultural Negrași, a fost împodobit un brad înalt de aproximativ 10 metri, iar în principalele intersecții din localitate au fost montate instalații de lumini.  

Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!
Primăria și Consiliul Local Negrași
Primar, Constantin Alexandru