musatestiDupă cum spun reprezentanții administrației publice locale din Mușătești, 2017 a fost un an destul de greu, însă nu și o perioadă fără realizări din punct de vedere administrativ și investițional. La momentul bilanțului, executivul condus de primarul Constantin Oancea se declară mulțumit de obiectivele atinse anul acesta, în special de atragerea fondurilor guvernamentale pentru alimentarea cu apă a comunei.

”A fost un an greu, dar avem totuși și satisfacții, în sensul că am reușit să finalizăm o serie de proiecte benefice pentru comunitatea locală. Mă refer aici la modernizarea centrului civic al comunei, prin asfaltarea unui tronson de drum de 700 de metri și amenajarea de trotuare cu pavele, la refacerea podului din punctul Mailat, la începerea celui de la Valea Teascului. Din 2018 ne așteaptă noi lucrări, cea mai importantă dintre acestea fiind alimentarea cu apă a comunei, proiect pentru care am obținut finanțare prin PNDL 2”, afirmă primarul Constantin Oancea.

Principalele realizări ale autorităților comunei Mușătești:
# Modernizarea centrului civic al comunei – asfalt și trotuare cu pavele pe o lungime de 700 metri;
# Modernizarea Căminului Cultural Mușătești, amenajarea Muzeului Satului și pavarea aleilor din incinta căminului cultural;
# Modernizarea Căminului Cultural Stroești, amenajarea exterioară cu alei pavate, încălzire centralizată;
# Organizarea primei ediții a Zilei Comunei Mușătești;
# Realizarea noului pod peste râul Vâlsan, în punctul Mailat, sat Mușătești;
# Începerea lucrărilor de construcție a podului din zona Valea Teascului;
# Pietruirea DC 218, sat Costești, pe o lungime de 5 km;
# Obținerea finanțării guvernamentale, prin PNDL 2, pentru proiectul de extindere și reabilitare a rețelei de alimentare cu apă a comunei.

Vești de la Moș Crăciun!
Reprezentanții Primăriei Mușătești s-au preocupat și anul acesta să aducă bucurie copiilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, cu ajutorul autorităților locale, Moș Crăciun va împărți daruri copiilor, nu mai puțin de 339 de elevi și preșcolari urmând să primească pachete cu dulciuri și fructe de sărbători. Moș Crăciun va dărui cadourile la serbările din școli și grădinițe.

În pragul Sărbătorilor de iarnă, primiţi din partea noastră cele mai frumoase gânduri şi cele mai calde urări de belşug şi împlinirea tuturor dorinţelor în anul ce vine. Sărbători fericite!
Primăria și Consiliul Local Mușătești
Primar, Constantin Oancea