cepariConducerea administrației locale din Cepari încheie anul într-o notă optimistă. Roadele eforturilor depuse în cele 12 luni sunt palpabile, vizibile pentru toată comunitatea.

”Avem realizate o serie de investiții cum ar fi terenul de sport, modernizarea Școlii Cărpeniș și începerea alimentării cu apă în Plaiul Oii. În plus, am obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală  pentru 4 proiecte: construirea a trei poduri peste Valea Cărpenișului , în satul Rotundu, peste Valea Sârboii, cătunul Budani și peste Valea Urluiești, precum și alimentare cu apă în satele Cepari, Ungureni și Urluiești. Desigur, activitatea noastră se măsoară în mult mai multe acțiuni care, pe lângă  rezolvarea problemelor administrative de zi cu zi, au însemnat și pietruirea drumurilor din localitate, modernizarea iluminatului public etc. Putem afirma, așadar, că am realizat tot ceea ce ne-am propus, ba chiar mai mult. Nu a fost ușor și am întâmpinat multe dificultăți, mai ales în ceea ce privește birocrația, dar important este că ne-am ținut promisiunile față de cetățeni”, afirmă primarul Cristian Ciobanu.
Viitorul sună la fel de promițător. ”Dorim să atragem fonduri pentru extinderea sistemului de canalizare și pentru asfaltarea a două drumuri importante: DC 245- Valea Ceparilor, în lungime de 2,876 km, și DC 235- Morăști, în lungime de 1,760 km”, a mai afirmat edilul șef din Cepari.

La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă dorim sănătate, prosperitate, zile fericite alături de cei dragi! La mulți ani!

Primăria și Consiliul Local Cepari
Primar, Cristian Ciobanu
Viceprimar, Aurelian Solomon