nucsoaraÎn mod firesc, perioada sfârșitului de an este momentul prielnic pentru realizarea bilanțului de către autoritățile locale. La ora bilanțului este și administrația publică locală din comuna Nucșoara. Pentru primarul Ion Cojocaru, anul 2017 a fost unul de luptă continuă și muncă asiduă în scopul realizării obiectivelor stabilite.

”Din punct de vedere administrativ a fost cel mai greu an din viața mea, cu organizare de licitații pentru diverse proiecte, cu eforturi pentru obținerea banilor pentru investiții de la Guvern. A fost o luptă permanentă cu birocrația, pentru obținerea avizelor la lucrări, cu procedurile de licitație, cu forța de muncă necesară lucrărilor. A fost un an dificil, dar am reușit să demarăm proiecte importante: alimentarea cu apă a satului Slatina, asfaltarea DC 268. Toate acestea vor contribui la asigurarea confortului cetățenilor. Ne pregătim pentru un 2018 în care sunt convins că vom avea la fel de mult de muncă”, afirmă primarul Ion Cojocaru.

Punctual, obiectivele realizate anul acesta la Nucșoara sunt:
#Demararea lucrărilor de asfaltare a DC 268 Sboghițești-Nucșoara-Brădet, 6,8 km;
# Asfaltarea drumului Plaiului, aproximativ 1 km;
# Asfaltarea drumului Rozelor, aproximativ 500 metri;
# Începerea lucrărilor de alimentare cu apă a satului Slatina, lucrare finanțată prin PNDL 2;
# Reabilitarea și întreținerea unităților școlare de pe raza comunei;
# Realizarea unui proiect pentru reabilitarea și dotarea Căminului Cultural Nucșoara;
# Proiect pentru amenajarea centrului comunei, inclusiv decolmatarea Lacului Învârtita și amenajarea Măgurei în scop turistic;
# Modernizarea iluminatului public în satul Sboghițești;
# Pietruirea drumurilor comunale.

Daruri pentru copii
Executivul comunei Nucșoara, în frunte cu primarul Ion Cojocaru, s-a mobilizat și anul acesta, reușind să strângă din contribuții proprii o sumă de bani necesară pentru achiziționarea cadourilor de Crăciun pentru copiii din localitate. Astfel, primarul, viceprimarul comunei, consilierii locali, dar și angajații Primăriei și directorul școlii din localitate au contribuit fiecare pentru a oferi o bucurie celor 180 de copii din localitate. Mulțumită acestor eforturi, Moș Crăciun va împărți și anul acesta daruri copiilor din comuna Nucșoara.

E iarnă, e vremea naşterii Domnului Hristos. Din partea noastră un gând frumos, sănătate, fericire, bucurie mereu în case să vă fie! Crăciun fericit! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Nucșoara
Primar, Ion Cojocaru