tigveniCel mai mare of al conducerii administrației locale din Tigveni referitor la bilanțul anului 2017, rămâne cel legat de proiectele de modernizare a drumurilor, proiecte pentru care nu s-au acordat finanțări în cadrul Programului Operațional Regional. ”Având în vedere că avem apă și canalizare în cea mai mare parte din comună, era firesc să ne dorim asfalt. Din păcate, proiectele depuse de noi nu au primit finanțare și, prin urmare, va rămâne prioritatea numărul 1 pentru viitor”, declară primarul Dumitru Slătineanu.

Pe de altă parte, dacă inventariem toate investițiile realizate în ultimele 12 luni, bilanțul este unul mai mult decât pozitiv.
”Am obținut finanțare guvernamentală pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Bârsești și pentru introducerea rețelei de apă în satele Bădești și Bădislava, prin PNDL. Am început asfaltarea a 6,2 km – drum agricol - pe fonduri europene, prin Măsura 125. Am finalizat în proporție de 99,9% lucrările la rețeaua de alimentare cu apă în satele Bârsești, Bălteni și Blaj; am refăcut acoperișurile de la vestiarele sălii de sport și de la Remiza de pompieri, gardul de la sediul Primăriei și am executat reparațiile necesare la Căminul Cultural. Tocmai pentru a avea o infrastructură rutieră pusă la punct, în ciuda faptului că nu avem asfalt, pe tot parcursul anului am întreprins o campanie de pietruire a tuturor străzilor din localitate, iar rezultatele se văd. Acestea sunt doar câteva din toate acțiunile  și investițiile derulate care arată că la Tigveni s-a muncit și s-a făcut treabă. Intrăm cu speranțe în 2018 și, repet, ne vom concentra pe ceea ce își doresc oamenii mai mult, și anume – drumuri asfaltate”, a conchis edilul șef din Tigveni.

Bucuria nașterii Domnului să vă aducă pace în suflet și liniște-n gânduri, iar Anul Nou să vă fie plin de împliniri în plan personal și profesional! La mulți ani!  
Primăria și Consiliul Local Tigveni
Primar, Doru Dumitru Slătineanu