poienarii de muscelNe apropiem cu pași repezi de finalul acestui an și fiecare dintre noi face un bilanț al activităților și al rezultatelor eforturilor depuse. Este și cazul reprezentanților Primăriei comunei Poienarii de Muscel, care se declară mulțumiți de obiectivele realizate în 2017.

”Nu a fost un an rău, dimpotrivă, aș spune. Sunt mulțumit de ceea ce am făcut, am reușit să realizăm tot ceea ce ne-am propus pentru această perioadă, și chiar mai mult. Așa cum ne-am propus și am reușit în fiecare an, și anul acesta am asfaltat un drum local – strada Brebenești, lucrare de maximă importanță pentru infrastructura de drumuri. A fost un an bun pentru comuna Poienarii de Muscel”, afirmă primarul Ion Banzea.

Bilanțul anului 2017 cuprinde următoarele realizări:
# Modernizare strada Brebenești  –  asfalt și rigole pe 1 km de drum local;
# Realizare rigole pe DC 41 sat Groșani – 1,5 km;
# Reabilitare stație pompare apă Pescăreasca – înlocuirea acoperișului, refacere fațadă, izolație termică și împrejmuire cu gard;
# Finalizare reabilitare Căminul Cultural Groșani;
# Amenajarea dispensarului uman din satul Poienari, obiectiv pentru care s-a obținut finanțare prin PNDL 2;
# Reabilitare Grădinița Poienari – lucrare în desfășurare;
# Obținerea finanțării prin PNDL 2 pentru proiectul ”Captare izvor apă Valea Iederii” în vederea îmbunătățirii rețelei de alimentare cu apă a localității; lucrările vor începe în 2018;
# Intervenții pe cursurile de apă din comună, decolmatări;
# Remediere alunecare de teren pe DJ 738 Poienarii de Muscel  - Mihăiești.    

Moș Crăciun sosește și anul acesta
Important de menționat este faptul că Moș Crăciun va poposi și anul acesta la copiii din comuna Poienarii de Muscel. Prin grija autorităților locale, care au prevăzut sumele necesare în bugetul local, cei 350 de elevi și preșcolari din localitate vor primi pachete cu dulciuri, sucuri și fructe de sărbători. Darurile vor fi acordate în cadrul tradiționalei serbări a Pomului de Crăciun, unde Moșul cel darnic va asculta poeziile și cântecele tuturor copiilor.

În prag de mare sărbătoare creştină, vă dorim ca anul ce urmează să vă aducă pace şi prosperitate, să aveţi calea luminată şi viaţă îmbelşugată! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel
Primar, Ion Banzea