vulturestiLa final de an, administrația publică locală a comunei Vulturești pune în balanță realizările din 2017 în raport cu obiectivele propuse la începutul anului, iar bilanțul este unul mulțumitor, după cum susține primărița Irina Poșircă. Refacerea podului din satul Bârzești și obținerea finanțării prin PNDL 2 pentru asfaltarea unor tronsoane de drumuri locale sunt cele mai importante realizări ale acestui an.

”Pentru comuna Vulturești, 2017 a fost un an bun, cu multe proiecte demarate, unele finalizate, altele aflate în lucru. Evident, satisfacția cea mai mare constă în faptul că am reușit să obținem finanțarea de la Guvern pentru proiectul de asfaltare a celor 5 km de drumuri de interes local. La finalizarea acestui proiect, foarte puțini km de drumuri din comună vor rămâne neasfaltați, undeva până în 5 km, ceea ce este o mare realizare pentru noi”, declară primărița din Vulturești, Irina Poșircă.

Principalele realizări ale executivului comunei
# Obținerea finanțării prin PNDL 2 pentru proiectul de asfaltare a 5 km de drumuri de interes local; lucrările de modernizare a drumurilor vor începe anul viitor;
# Reabilitarea Școlii nr. 2 Vulturești;
# Reabilitarea grupurilor sanitare de la Școala nr. 2 Vulturești și de la Grădinița Huluba;
# Întreținerea și reabilitarea drumurilor comunale și locale;
# Realizarea unui proiect pentru suplimentarea sursei de apă pentru satul Bârzești;
# Refacerea podului pe DJ 739 (DN 73D) Bârzești - Negrești - Zgripțești - Beleți (DJ 702), peste râul Argeșel; investiție realizată cu finanțare de la Consiliul Județean Argeș;
# Demararea lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare în comună, proiect realizat în proporție de 60% până la acest moment;# Sistematizarea pe verticală a Căminului Cultural Vulturești (împrejmuirea cu gard); lucrările vor continua anul viitor.

Fie ca taina sfântă a Naşterii Domnului Isus Hristos să vă aducă în inimi și-n case bucuria şi emoţia Crăciunului, sănătate și prosperitate!
Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Vultureni
Primar, Irina Poșircă