32Moment de referință pentru administrația publică a comunei Slobozia, la finalul lunii noiembrie. Nu mai puțin de cinci investiții realizate de Primăria și Consiliul Local al comunei Slobozia au fost inaugurate pe 28 noiembrie. Primarul Petre Funie s-a bucurat de prezența a numeroși oaspeți la tăierea panglicii celor cinci obiective.

La inaugurări au fost prezenți președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă, primarii din comunele Ștefan cel Mare, Mozăceni, Rociu, Negrași, Albota și din orașul Topoloveni, constructorii lucrărilor și numeroși cetățeni ai comunei.
Primul obiectiv inaugurat a fost bazinul de apă din satul Slobozia, realizat de autorități cu fonduri proprii și din sponsorizarea oferită de SC DANBRED Argeș (20.000 de euro), societate reprezentată de directorul Ionel Chiriac. Forajul de apă va deservi un număr de 200 de gospodării. A urmat inaugurarea podului peste râul Dâmbovnic, cu trotuare pentru pietoni, investiție realizată din bugetul comunei Slobozia. De la căi de acces s-a trecut la unități școlare. Au fost inaugurate investițiile de la Școala nr.1 Slobozia, adică o centrală termică nouă și grupuri sanitare noi, o investiție de 400.000 de lei (din care 200.000 de lei bani de la bugetul județean) și de la Grădinița nr. 2, locație reabilitată și modernizată în totalitate, cu fonduri de la Consiliul Județean Argeș, investiție ce s-a ridicat la peste 350.000 de lei. Nu în ultimul rând, a fost inaugurată Casa de Cultură a comunei Slobozia, una dintre cele mai mari și mai moderne din județ, a cărei construcție a început în anul 2010. Investiția în acest obiectiv s-a ridicat la aproximativ 2 milioane de lei, din care 600.000 de lei au fost alocați de la bugetul județean.  ”Sunt investiții realizate în folosul cetățenilor, obiective la care s-a muncit mult și pe care astăzi le inaugurăm. Vom continua să muncim, să facem proiecte și să demarăm lucrări pentru a dezvolta localitatea”, a declarat primarul Petre Funie, la momentul recepționării celor cinci obiective.