bascov 11 hectar de teren viran din zona Glâmboc Deal a fost împădurită prin plantarea nu mai puțin de 5.000 de puieți de salcâm. Acțiunea face parte dintr-o campanie inițiată de reprezentanții lanțului de hypermarketuri Auchan, realizată în colaborare cu Primăria Bascov.
”Am emis hotărâre de Consiliu Local pentru împădurirea zonei respective din Glâmboc Deal, o zonă în pantă, unde se pretează plantarea de salcâmi pentru susținerea terenului. La acțiune au participat alături de noi și reprezentanții Ocolului Silvic. Este, consider eu, un lucru benefic această implicare a agenților economici în protecția mediului, exemplul celor de la AUCHAN fiind unul de urmat”, a declarat primarul Gheorghe Stancu.

Primăria și Consiliul Local Bascov asfaltează și reabilitează în zona blocurilor D1, D2, respectiv E1, E3 aleile, trotuarele și parcările.
”Este o investiție necesară, realizată cu fonduri de la bugetul propriu care va fi finalizată în cel mai scurt timp. ”, spune primarul Gheorghe Stancu.
Amenajarea iluminatului festiv, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă a fost, de asemenea, una din acțiune administrației locale în această perioadă.
”Ca în fiecare an încercăm să intrăm în atmosfera Crăciunului, a bucuriei născute din magia atmosfera Sărbătorilor, și de aceea, am montat luminițe și instalații specific în centrul comunei, dar și în satele Mica, Valea Ursului, Păișești Deal, Rotărești și Schiau”, spune edilul șef din Bascov.