Tipărire

16Primăria Moșoaia a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul de iarnă. Pentru a fi sigure că anotimpul rece nu le va surprinde în acest an, autoritățile locale și-au luat din timp toate măsurile necesare.

”Pentru deszăpezire vom face contract cu o firmă specializată, care deține trei utilaje. Astfel, se va face față acțiunilor de degajare a zăpezii de pe drumuri. Avem de acoperit aproximativ 70 de km de drumuri comunale și locale, iar principala preocupare a noastră este asigurarea unor condiții cât mai bune de circulație pe timpul iernii. Avem un stoc de material antiderapant, o bună parte a fost deja depozitat în zonele de pantă din comună. Avem asigurată și încălzirea instituțiilor publice, în concluzie suntem pregătiți pentru venirea iernii”, declară primarul Florea Ene.
În luna decembrie, administrația publică a comunei Moșoaia va semna contractul de finanțare a lucrărilor din proiectul derulat prin PNDL - construcție pod nou peste râul Teleorman, în zona Parc 2 BIS. Noul pod va lega satul Moșoaia de satele Bătrâni și Lăzărești, iar finanțarea alocată de Guvern pentru această investiție este de circa 2,3 milioane de lei. În paralel, executivul comunei Moșoaia continuă lucrările privind proiectarea celei de-a doua etape de introducere a canalizării în localitate. Utilitatea va fi introdusă în patru sate, Moșoaia, Bătrâni, Ciocănăi și Lăzărești, beneficiari ai acestei lucrări fiind un număr de 3.500 de locuitori ai comunei din apropierea Piteștiului.