15SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă, începând de la mijlocul lunii noiembrie, servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză. În scurt timp, va fi deschis, în aceeași locație, și un service auto.

Stația ITP este amplasată pe DN 73D, la intrarea în cartierul Colibași, în punctul “pod Colibași peste râul Doamnei” și este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism; microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t, inclusiv; autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5 t; tractor rutier; remorcă și rulotă fără sistem de frânare; remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare, având masa maximă autorizată până la 3.5 t; remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5 t.
Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0722.535.013 (Ing. Tudora Laurențiu – inspector ITP).
Programul de funcționare este următorul:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00 (13.00 – 14.00  - pauză)
Sâmbătă: 09.00 – 12.00

Orașul, scăldat în lumini de Sărbători
Pe 23 noiembrie, la Mioveni au fost făcute primele probe la instalațiile de iluminat festiv pregătite de Consiliul Local Mioveni prin Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate. Montarea instalațiilor a început la începutul lunii octombrie, fiind vizate zona centrală a orașului precum și arterele principale și parcurile din oraș.
Aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce vor împânzi întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera specifică de sărbătoare. Evenimentul de aprindere a iluminatului festiv este programat ca în fiecare an, pe 5 decembrie. Odată cu aprinderea bradului se dă startul sărbătorilor de iarnă, dar și celei de-a II-a ediții a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în centrul orașului în perioada 15 – 25 decembrie.

Căsătorii de Revelion
În Mioveni tradiţia căsătoriilor în ultima zi din an, înainte de noaptea de Revelion, va fi păstrată şi în 2017. “Cei care doresc să îşi unească oficial destinele chiar pe 31 decembrie sunt aşteptați ca ]n luna decembrie să îşi depună dosarul la Primăria oraşului. Cuplurile interesate se vor putea înscrie până pe 19 decembrie, iar actele vor putea fi depuse în intervalul 19-21 decembrie la Biroul de Stare Civilă din Primărie (la etajul 1, camera 19). Cununiile civile vor fi încheiate pe 31 decembrie, începând cu ora 18.00, la interval de 15 minute una de cealaltă, consecutiv, în ordinea depunerii actelor.”, precizează primarul Ion Georgescu.