Tipărire

13Până la finele anului, conducerea administrației locale din Domnești și-a propus finalizarea unor obiective și lucrări din comună. Desigur, factorul ”vreme” este hotărâtor în ceea ce privește materializarea unora dintre lucrări. Putem menționa că vor fi mai mult ca sigur terminate lucrările de extindere la cimitirul din localitate, împrejmuirea clădirii liceului, însă în ceea ce privește unele amenajări ale pieței, totul depinde de evoluția condițiilor meteo.

”Mai avem de turnat în jur de 30 mc de beton și de racordat stația de epurare a sistemului de canalizare. Ar fi foarte bine să finalizăm aceste lucrări, pentru că târgul din Domnești este căutat cu atât mai mult în perioadele sărbătorilor, pentru aprovizionare”, declară primarul Ion Gabriel Zăvoianu.
În același timp, se fac pregătiri pentru iarnă, în sensul încheierii contractului de deszăpezire cu o societate de profil și, desigur, demersuri pentru ca Moș Crăciun să vină încărcat cu cadouri pentru cei mici.
”Deși nu avem o infrastructură rutieră complicată - în jur de 16 km de drumuri de interes comunal, nu putem derula acțiunea de deszăpezire pe cont propriu, neavând utilaje corespunzătoare. Din acest motiv, recurgem la serviciile unei firme. Însă, întotdeauna suntem pregătiți cu pietriș și nisip pentru a interveni la rându-ne, dacă situația o impune”, a mai spus edilul șef din Domnești.
Din sponsorizări de la agenții economici din localitate și contribuții ale consilierilor locali, cei aproximativ 100 de copii din învățământul preșcolar și clasele pregătitoare din Domnești vor primi cadouri de Crăciun.