mozaceni 1Liceul Tehnologic Liviu Rebreanu din Mozăceni a primit, printr-o sponsorizare de la o școală din Danemarca, Lions Danmark, mobilier pentru 3 săli de clasă, computere, scannere și aparatură necesară orelor de practică, specifice liceului.


”Acest contract de sponsorizare s-a născut în urma discuțiilor purtate cu conducerea firmei DANBRED, cu dl director Ionel Chiriac, firmă care ne-a ajutat și cu pachetele copiilor de Crăciun și care este un partener local de încredere. Pe viitor vom întări colaborarea dintre administrația locală, școală și acest important agent economic, care și-a exprimat dorința de a se implica în viața comunității. Vom încheia o convenție între firma DANBRED și Liceul Tehnologic, în urma căreia elevii noștri vor avea asigurate orele de practică, în cadrul societății respective. Mobilierul primit este de mare folos, atât elevilor cât și profesorilor, în afara mobilierului standard pentru trei clase donația constând și în mese speciale pentru desen tehnic, însoțite de echipamentele necesare: table școlare, saltele de sport, computere etc.”, a declarat primărița din Mozăceni, Corina Dună.

mozaceni 2mozaceni 3mozaceni 4mozaceni 5

Fie ca Sfânta sărbătoare a Învierii să readucă speranţa în inimile noastre, să aveţi parte de lumină în inimi şi-n gând, credinţă, sănătate şi iubire. Paşte fericit!
Primăria şi Consiliul Local Mozăceni
Primar, Corina Dună