mioveniLa sfârşitul lunii februarie, pe șantierul Spitalului Sf. Spiridon din Mioveni s-a turnat placa etajului al treilea. Vremea caldă din ultima perioadă a contribuit la accelerarea lucrărilor de finalizare a cofrajelor pentru plafonul dintre etaje, și totodată va ușura munca echipelor care lucrează la turnarea plăcii, în condiții optime.
În paralel, alte echipe de muncitori lucrează la compartimentarea și finisarea etajelor inferioare și la montarea unor instalații.
Spitalul va avea şase etaje și șapte secții: Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

“Servicii Edilitare” şi “Construcţii Reparaţii” au fuzionat
După o lungă perioadă de analiză fundamentată și în unanimitate cu membrii Consiliului Local, pentru eficientizarea serviciilor și dezvoltarea maximă a potențialului, cele două societăți din subordinea Primăriei Mioveni au fuzionat, într-o instituție mai mare și mai puternică. Astfel de la 1 martie, SC Construcții Reparații Mioveni SRL a fuzionat prin absorbție cu SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL. Pe lângă rațiunile de ordin economic și de strategie comercială, motivația esențială a fost faptul că ambele societăți aflate în subordinea Consiliului Local activează în acelaşi domeniu, respectiv al prestărilor de servicii pentru populație. Totodată, au fost reduse costurile, se va elimina paralelismul din cadrul structurilor administrative ale acelor două societăți, va duce la diversificarea serviciilor și la creșterea rețelei teritoriale, o mai bună alocare a resurselor materiale și umane și îmbunătățirea politicii de marketing.
“Consider că este o mișcare benefică societăților și utilă nouă ca și comunitate. Urez succes noii formule de conducere, o echipă de profesioniști dedicați de la care avem așteptări pe măsură!”, a punctat Ion Georgescu, primarul din Mioveni.

Lumina dragostei, încrederii şi speranţei să vă însoţească mereu şi să vă facă viaţa mai frumoasă. Tuturor femeilor, cele mai sincere urări de bine şi sănătate, cu prilejul primei şi celei mai frumoase sărbători a primăverii - 8 Martie!
Primăria şi Consiliul Local Mioveni
Primar, Ion Georgescu