Tipărire

mosoaia primarÎn urma solicitărilor din partea cetățenilor, conducerea comunei Moșoaia a cuprins în strategia de dezvoltare pentru anul acesta extinderea rețelei de gaze în localitate. Deja s-a început lucrul la documentația tehnică pentru introducerea acestei utilități pe străzile Smeura Mică, Basangești, Platoul Stejarilor, Curături și Olteni.
”Având apă și canalizare, este firesc ca oamenii să-și dorească mai mult. În condițiile în care lemnul este din ce în ce mai scump și se găsește din ce în ce mai greu, era de așteptat ca toată lumea să se orienteze spre alimentarea cu gaze. De altfel, era și păcat având magistrala pe străzile principale să nu continuăm extinderile. Cu tot cu întocmirea proiectului și executarea, cred că undeva în toamnă toate gospodăriile de pe străzile menționate se vor putea branșa la rețea. După ce vom finaliza această investiție, vom avea în localitate gaze naturale în proporție de 80%”, declară primarul Florea Ene.
Tot până în toamnă va fi finalizată și școala din centrul localității, astfel încât cursurile noului an de învățământ să se desfășoare aici. ”Dincolo de faptul că elevii vor învăța într-o clădire nouă, modernă și vor beneficia de tot confortul, vreau să le asigur și dotări la cele mai înalte standarde pentru laboratoare și săli de clasă. Proiectul prevede și mobilier, dar pentru echipamentele de specialitate vom încerca să accesăm fonduri europene, prin Grupul de Acțiune Locală. Fondurile necesare finalizării clădirii școlii vor fi alocate de la buget.”, a mai spus șeful executivului din Moşoaia.

Primăvara ce-a venit să vă fie plină de lumină, să aveţi parte numai de bucurii. 8 Martie fericit!
La mulţi ani, doamnelor şi domnişoarelor!
Primăria şi Consiliul Local Moşoaia
Primar, Florea Ene