cepariDupă întâlnirea dintre oficialitățile județene și locale cu ministrul Dezvoltării – Sevil Shhaideh, primarul din comuna Cepari, Cristian Ciobanu, și-a întărit convingerea că singura condiție pentru ca proiectele de investiții să primească finanțare este ca documentațiile să fie întocmite în mod profesionist.

”Văzând cât de aplicat și în cunoștință de cauză ne răspunde doamna viceprim ministru la toate întrebările și cât de bine pregătită este în cunoașterea legislației și atragerea fondurilor europene sau guvernamentale și, mai ales, deschiderea pe care a avut-o faţă de judeţul Argeș, ne-a dat tuturor speranțe. Nu ne rămâne decât să încercăm ca proiectele noastre să fie realizate cât mai profesionist, pentru a putea primi sumele necesare pentru implementare”, spune edilul șef din Cepari.
În consecință, conducerea administrației lucrează la documentația pentru extinderea rețelei de canalizare, pe care o va depune pe OG 28.
”Când timpul ne va permite, începem efectiv alimentarea cu apă la Plaiul Oii, investiție pentru care am terminat de luat toate avizele necesare și care este finanțată prin OG 28, fonduri guvernamentale. Tot la capitolul apă, pentru a avea rețea în întreaga comună și a oferi posibilitatea tuturor localnicilor să beneficieze de această utilitate, trebuie să mai facem o extindere a rețelei în zona Cărpeniș”, explică șeful executivului.
Concomitent, Primăria Cepari lucrează și la Planul de Urbanism, obiectiv ce trebuie finalizat până la sfârșitul acestui an.

Un sincer „La mulţi ani!”, felicitări şi urări de bine tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie. Să vă bucuraţi de o primăvară frumoasă alături de cei dragi!
Primăria şi Consiliul Local Cepari
Primar, Cristian Ciobanu