stolnici primarVești foarte bune pentru locuitorii comunei Stolnici! Modernizarea infrastructurii nu mai este doar un vis, eforturile conducerii Primăriei concretizându-se într-o investiție ce va schimba fața localității și care va creşte atractivitatea pentru investitori. În colaborare cu societatea Apă Canal, administrația comunei Stolnici a demarat un proiect amplu privind reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și înființarea sistemului de canalizare în localitate. Investiția va fi realizată cu fonduri europene.
”S-au semnat deja documentele premergătoare pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentației de atribuire a proiectului. După finalizarea acestor proceduri, care vor dura câteva luni, se va trece la implementarea propriu-zisă a proiectului. Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă înseamnă modernizarea stațiilor de pompare și clorinare și forarea unor puțuri suplimentare pentru mărirea debitului de apă. Concomitent, se va demara și introducerea canalizării, conducta mergând până la limita proprietăților, proiectul presupunând inclusiv executarea de cămine la fiecare gospodărie. Este una dintre cele mai de anvergură investiții de pe raza localității noastre. Cetățenii comunei noastre se vor bucura de tot confortul acestor utilități, fără de care nu se mai poate sta în secolul nostru. Nu trebuie omis faptul că aproape în totalitate fondurile necesare pentru execuție sunt asigurate de Uniunea Europeană, contribuția noastră fiind minimă.”, a declarat primarul Sevastian Pupăză Roșu.

Frumuseţe, dragoste, gingăşie şi rafinament – cuvinte care definesc FEMEIA. Toate gândurile bune vi le aducem la picioare, vouă, doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie. La mulţi ani!
Primăria şi Consiliul Local Stolnici
Primar, Sevastian Pupăză Roșu