davidesti primariePrimarul comunei Davidești, Ion Sandu, și-a stabilit direcțiile de acțiune pentru acest an în funcțiile de prioritățile comunității. Prima pe listă este reabilitarea totală a școlii cu clasele V-VIII Conţești.
”În afară de acoperiș, practic trebuie înlocuit aproape tot, inclusiv grup sanitar interior. Pentru acest obiectiv, sper să fim ajutați financiar de către Consiliul Județean”, spune edilul şef din Davideşti.

Alimentarea cu apă – Sat Nou este, de asemenea un deziderat pentru viitorul apropiat, suma necesară fiind de 198.808 mii lei.
”Al treilea obiectiv pe care mi l-am propus este finalizarea amenajării Centrului civic. După ce avem apă, școli puse la punct și rețea de canalizare începută, cred că și Centrul civic reprezintă o investiție pertinentă”, spune șeful executivului.
Nu în ultimul rând, asfaltarea drumului Olteanca, va fi cu siguranță finalizată în acest an, a mai declarat primarul din Davidești.
În funcție de buget, administrația localității ar dori să continue introducerea canalizării la Contești – cel puțin încă 1 km.
”O problemă cu care ne confruntăm este lipsa de personal din primărie. Nu avem contabil, asistent social, funcționar pentru taxe și impozite, șef serviciu situații de urgență. Trebuie să facem demersuri pentru a putea scoate la concurs măcar o parte din aceste posturi. Important este și să participe candidați cu experiență, rezistenți la stres și cu dorință de muncă, chiar pe bani puțini”, a mai spus șeful executivului din Davideşti.