valea mare pravatChiar și în localitățile de la munte, iarna 2014-2015 nu a creat mari probleme autorităților locale. Cantitatea de precipitații nu a fost de neglijat, însă faptul că nu a nins cantitate mare pe perioadă scurtă de timp, a adat posibilitatea unei deszăpeziri eficiente.
”Vreau să transmit oficial mulțumiri firmei care s-a ocupat la noi în comună cu acest aspect, și anume lui Cătălin Solomon. Toată lumea a fost foarte mulțumită de modul în care s-a acționat pe toate drumurile, circulația desfășurându-se pe teritoriul comunei noastre ca în timpul verii”, a declarat primarul Ion Boncoi.
O dată cu încălzirea vremii, în localitate vor începe investițiile în infrastructură. ”În primul rând continuăm asfaltările începute anul trecut, iar ca obiective noi vom realiza 4,5 km de rigole betonate pe Calea Pietroasă și Valea Foii”, spune edilul șef din Valea Mare Pravăț.
Un alt obiectiv important de anul acesta este introducerea încălzirii central la Şcoala Gura Pravăț, o unitatea de învățământ frecventată de nu mai puţin de 1.400 de elevi! ”Deși este o școală primară, adică doar cu clasele I-IV, avem aici foarte mulți copii și trebuie să le oferim condiții cât mai bune.  Se lucrează la proiectul  pentru încălzirea centrală, urmând ca în perioada următoare să ne apucăm de lucru efectiv”, spune primarul Ion Boncoi.