Tipărire

valea danuluiConducerea administrației locale din Valea Danului se va focaliza în acest an pe modernizarea infrastructurii din localitate. Conform declarațiilor viceprimarului Ilie Căpușe, au fost alocate fonduri de la bugetul local pentru întreținerea drumurilor, prin pietruire, dar și realizarea de extinderi ale rețelelor existente de apă și canalizare.
”Dorim să prelungim sistemele de apă și canalizare realizate cu fonduri europene prin proiectul derulat pe Măsura 322, astfel încât mai mulți cetățeni să beneficieze de aceste utilități esențiale în secolul XXI. Avem, totodată, un proiect pentru asfaltarea a 1,8 km – ulița Bisericii, tronson pentru care sperăm să accesăm fonduri guvernamentale.”, ne-a declarat viceprimarul din Valea Danului.
Lucrările de modernizare și dotare a Căminelor Culturale, atât cel din centrul localității, cât și cel din Vernești sunt finalizate, comuna având la ora actuală două edificii de cultură de nota 10.
Vestea bună este că sunt mari şanse să vină banii pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a școlii de centru, în special pentru amenajarea toaletelor. Totodată, la începutul primăverii, administrația locală va intra în posesia unui microbuz școlar pentru transportul elevilor.