darmanesti primar 2La Dârmănești, pe Drumul Castanilor (fostul „Drum al CAP-ului”), tronson în lungime de 600 de metri, propus pentru reabilitare anul acesta, se cimentuiesc șanțurile de colectare a apelor pluviale, urmând apoi a se turna covorul bituminos. Alte două căi rutiere - Sfânta Elena și Drumul lui Banu, vor intra în reabilitare în trimestrul al patrulea al acestui an. O altă investiție în derulare în comună, reabilitarea Căminului Cultural, este aproape de finalizare.

„Lucrările de reabilitare a clădirii care adăpostește Căminului Cultural au fost, practic, încheiate. Inclusiv grupurile sanitare sunt gata, am amenajat și o parcare și vom definitiva acolo, cel mai probabil anul viitor, și un loc de joacă. Pentru a păstra imobilul în bune condiții pe o perioadă cât mai lungă de timp, am luat decizia de a nu permite organizarea de nunți ori botezuri în incinta acestei instituții de cultură. Clădirea a fost și va rămâne destinată exclusiv desfășurării activităților culturale.”, explică primarul Emilian Ciolan.
Nu în ultimul rând, noul corp de clădire ce urmează a fi ridicat în perimetrul școlii de centru se află în faza de proiectare și de obținere a ultimului aviz. „Imediat ce vom avea proiectul și acel ultim aviz, ne vom apuca de lucru. Imobilul va găzdui o sală de bibliotecă și trei birouri destinate personalului unității de învățământ.”, spune edilul șef din Dârmănești.