corbi teren fotbalLa Corbi, lucrările la noul teren de fotbal al localității, realizat din fonduri proprii, au avansat. ”Am reușit, în ciuda vremii, să punem pământ și să-l nivelăm cu grederul, astfel încât după jumătatea lunii august să putem planta gazonul. Între timp se lucrează la tribune”, a declarat primărița Anca Baciu. Concomitent, se amenajează parcarea de la școală. ”Montăm pavele și sper să avem disponibile 8 locuri de parcare. Nu doar din motive practice era necesară amenajarea, ci și pentru siguranța elevilor.  Fiindcă ploile au creat probleme pe drumurile agricole, am intervenit peste tot în localitate acolo unde a fost nevoie”, a punctat șefa executivului.

Proiectele de anvergură privind modernizarea infrastructurii de utilități sunt și ele în grafic. ”Suntem în procedură de licitație cu sistemul nou de canalizare, iar la gaze pregătim documentația pentru concesionare. Încă puțin și vom da ordin de începere la lucrări la ambele investiții”, spune primărița Anca Baciu.
La capitolul proiecte noi, pe lista Primăriei Corbi se află o investiție pe componenta C3 din cadrul PNRR. ”Este vorba de managementul deșeurilor, dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și al altor deșeuri agricole compostabile. Concret, de înființarea unor platforme pentru acest tip de gunoi”, a mai declarat primărița din Corbi.
Nu în ultimul rând, comuna de pregătește de Stonebird!! Toți iubitorii de muzică bună sunt așteptați La Chilii, pentru trei zile de poveste, între 11-13 august, în compania celor de la Paraziții, Dirty Shirt, ZOB, Krypton, Myst, Myrath, Bucovina, Antract, Truda, Masterpiece.