rociu 1Administrația publică a comunei Rociu va derula în perioada următoare licitații pentru mai multe obiective de investiții. Lucrările vizează modernizarea Căminului Cultural Gliganu de Jos, cu fonduri prin PNRR, respectiv extinderea rețelei de canalizare și racordarea consumatorilor la rețeaua de canalizare menajeră în satele Șerbănești și Gliganu de Sus, și modernizarea a două drumuri locale, strada Tudoranilor și strada Moșteni (fostă Bisericii), prin Programul ”Anghel Saligny”.

Pentru modernizarea Căminului Cultural Gliganu de Jos au fost alocate fonduri în valoare de aproximativ 1,1 milioane de lei, iar pentru investițiile derulate prin programul guvernamental, de peste 9 milioane de lei.
În desfășurare la nivel local se află amenajarea unei săli de sport în satul Șerbănești, proiect finanțat și realizat de către Compania Națională de Investiții (CNI). ”Se toarnă fundația construcției, lucrările au un ritm bun de desfășurare. Sala de sport din satul Șerbănești ar trebui să fie gata la sfârșitul acestui an.”, declară primarul Victor Mihai Bălășoiu. Sala de sport va avea o capacitate de 180 de locuri și va putea fi folosită de toți locuitorii comunei.