tigveniConform declarațiilor primarului Dumitru Slătineanu noul pod de la Bârsești va fi inaugurat cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. ”Se lucrează la pod, am montat deja tablierul, accesul pietonal fiind deja posibil în cea mai deplină siguranță. Până la Paște va fi gata și pentru autoturisme, ceea ce cred că îi va bucura pe oameni, mai ales că acest pod face legătura și cu Biserica din zonă.”, spune edilul șef din Tigveni.
Deocamdată, până la încălzirea vremii, în localitate se continuă curățirea șanțurilor și a marginilor drumurilor de vegetație, întărirea podețelor și în general curățenia cu cetățenii care beneficiază de ajutor social, conform Legii 416.
Ca în fiecare an a fost suplimentat numărul de lămpi stradale, pentru un iluminat cât mai aproape de nevoile cetățenilor. ”Am montat încă 50 de lămpi în locurile unde nu erau și unde am primit solicitări de la oameni. Avem în localitate 2.500-3.000 de stâlpi și deja 900 de lămpi. Așa le-am promis oamenilor că, în fiecare an, vom îmbunătăți calitatea iluminatului public și e firesc să ne ținem de cuvânt”, a mai menționat primarul Dumitru Slătineanu.