racaApropierea sfârșitului de an constituie moment de reflecție și bilanț și pentru autoritățile comunei Râca, așa cum se întâmplă în mai toate unitățile administrativ-teritoriale în această perioadă. Se încheie un an greu pentru administrația locală, un an în care realizările nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

”A fost un an destul de dificil, am fost la limita supraviețuirii. Trăgând linie acum, nici nu am rămas datori, dar nici realizări majore nu am avut anul acesta. Principala problemă a fost lipsa banilor pentru derularea investițiilor. Mi-aș fi dorit să avem fonduri pentru a continua lucrările de branșare a gospodăriilor la rețeaua de canalizare, un mic părculeț în fața școlii ar fi fost binevenit. Din păcate, lipsa banilor ne-a împiedicat să realizăm aceste obiective”, declară primarul Nicușor Sorin Popescu.

Vine Moș Crăciun!
Conducerea Primăriei Râca vine însă cu vești bune pentru copiii din localitate. Și anul acesta, autoritățile locale vor conlucra cu Moș Crăciun pentru a aduce bucurie pe chipurile celor mici. Elevii și preșcolarii din comuna Râca vor primi cadouri de sărbători, chiar înainte de intrarea în vacanța de iarnă. De asemenea, în zona centrală a comunei instalațiile de iluminat festiv vor da un strop de culoare perioadei frumoase din an pe care o traversăm.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vă urăm sănătate, prosperitate, iar Noul An să fie unul plin de bucurii!
Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Râca
Primar, Nicușor Sorin Popescu