albota primarie 6Administrația din Albota a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a străzii Giumlani. Artera va fi astfel asfaltată pe o lungime de aproximativ 500 de metri, și se vor amenaja, de o parte și de alta a drumului, șanțuri betonate. Fondurile sunt asigurate de la bugetul local.

„Dacă vor mai rămâne ceva bani la buget, vom termina și lucrările de reabilitare a străzii Dumitrești, respectiv turnarea celui de-al doilea strat de asfalt. Astfel, ne va mai rămâne practic o singură stradă de reabilitat, Frătești. Mai există în comună câteva drumuri neasfaltate, însă aparțin domeniului privat, iar proprietarii acestora nu le-au predat la Primărie, așa că nu putem interveni pe ele.
De asemenea, începem lucrările la podul peste râul Teleorman, din punctul „La Tiu”. Podul modular, care va face legătura între Cerbu Deal și Cerbu Vale, va fi deschis inclusiv traficului greu și tractoarelor, care nu mai au voie să tranziteze drumul european. Investiția este necesară și în perspectiva începerii, de anul viitor, a lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare la Cerbu.
Nu în ultimul rând, ne preocupăm de aducerea utilităților (apă, curent electric, gaze) la limita proprietății, conform angajamentelor asumate de noi, la viitoarea sală de sport, acolo unde constructorul a ajuns cu lucrările la egalizarea plăcii.”, ne-a oferit detalii primarul Ion Dumitru.