Tipărire

suseniUn nou puț pentru alimentarea cu apă a fost forat în această primăvară în vecinătatea Castelului de apă Cerșani. Forajul a fost efectuat la 230 de metri, are debitul previzionat de proiectant, iar apa este de calitate, conform analizelor realizate. Lucrarea făcută de administrația comunei Suseni are rolul de a crește cantitatea de apă din rețeaua publică, îmbunătățindu-se astfel serviciul de alimentare a gospodăriilor.

”Urmează ca în luna august să fie efectuate lucrările de racordare a puțului la sistemul de alimentare cu apă. Sperăm că executantul va finaliza lucrările până la sfârșitul verii. Vom ajunge la o capacitate de 15 mc apă/oră, acesta fiind cel de-al șaselea puț de pe raza comunei”, declară primarul Doru Radu. Lucrările de suplimentare a sursei de apă în comuna Suseni au fost realizate cu fonduri locale.

Pietruiri pe drumuri
Construcția Centrului Cultural Suseni, investiție derulată prin CNI, avansează de la o lună la alta. Lucrările continuă și pe perioada verii, urmând ca în scurt timp muncitorii să ajungă la acoperișul clădirii. Termenul de finalizare a proiectului este anul viitor. În noul centru cultural va funcționa și biblioteca localității.
Pe de altă parte, în luna iulie, autoritățile locale au început o serie de lucrări de reabilitare a drumurilor locale. Căile de acces sunt reprofilate și pietruite cu utilajele primăriei, lucrările urmând să continue până în toamnă.