stolnici premiiCei mai merituoși elevi ai școlii din comună, cu rezultate foarte bune la învățătură și purtare, au fost premiați de conducerea Primăriei Stolnici. La începutul lunii iulie, într-un cadru festiv, la  Școala ”Constantin Bălăceanu Stolnici”, primarul comunei, Sevastian Pupăză-Roșu, a oferit – în numele comunității pe care o conduce burse de merit pentru elevii cu rezultate excelente.

Astfel, trei dintre copiii școlii, trei fete, care au încheiat semestrul I al anului școlar cu 10 pe linie, au fost premiate de către primărie cu suma de 500 lei fiecare, iar ceilalți copii, având medii între 8,50 şi 9,94, au primit, progresiv, sume între 300 și 400 lei. Primăria Stolnici a acordat diplome și premii în bani unui număr de 26 de copii.

Burse suplimentare
Cele trei eleve cu note maxime sunt Moraru Adriana-Valentina, din clasa a V-a și două eleve dintr-a VIII-a, respectiv Borcan Maria Luiza și Manda Roxana Elena Maria. Acestea au fost răsplătite și cu câte o bursă suplimentară, susținută din fondurile proprii ale firmei Star Trading Group, prin managerul firmei, Bobi Marinescu. Omul de afaceri a susținut întotdeauna actul educațional din comuna Stolnici prin acordarea, de câțiva ani încoace, atât a unor sume de bani pentru elevii de nota 10, cât și prin oferirea de cadouri de Crăciun pentru copiii școlii. Star Trading Group a oferit câte 500 de lei celor trei eleve, deci fiecare elevă a primit premii în valoare de câte 1.000 lei. ”Ne bucurăm că există oameni cu suflet mare, care înțeleg să sprijine școlile și, implicit, elevii cu rezultate bune, în special pe cei din mediul rural”, a declarat primarul Sevastian Pupăză Roșu.