cetateniÎn regie proprie, pentru a face economie la buget, administrația din Cetățeni a reparat câteva drumuri din localitate. Este vorba de tronsoane asfaltate acum 15 ani, care necesitau plombări. ”Am intervenit pe străzile cele mai afectate, în total pe o lungime de 3 km de drumuri, decopertând și plombând zonele cu probleme. Referitor la drumurile pietruite, încercăm să găsim o soluție pentru modernizarea acestora. A existat un proiect pentru asfaltarea a 13,7 km, depus la FDI, pentru care a fost semnat și un contract de finanțare. Din păcate, structura a fost desființată, după cum se știe, și în consecință am găsit o soluție alternativă. Fiindcă era vorba de foarte mulți bani, am depus solicitări de finanțare la Compania Națională de Investiții, pentru tronsoane mai mici. Sperăm ca în acest fel să avem șanse.”, a declarat primarul Mugurel Minciună.

Au început lucrările la sala de sport
De circa trei săptămâni a început construirea sălii de sport, investiție ce se realizează cu fonduri de la Compania Națională de Drumuri. ”Este un proiect pentru o sală de sport tip B, cu 102 locuri, ce va fi ridicată în curtea școlii. Între timp, am încheiat alte două investiții – modernizarea centrului civic și construirea unei grădinițe, pentru ambele realizându-se recepția finală”, a mai spus edilul șef.
Un alt proiect pe ordinea de zi a primarului din Cetățeni este înființarea Zilelor Comunei. ”Mă gândesc foarte serios să avem și noi o sărbătoare care să ne reprezinte, să creăm o tradiție în acest sens, așa cum au toate localitățile din Argeș. Dacă nu vom reuși anul acesta, cu siguranță de la anul vom avea un eveniment dedicat comunității din Cetățeni”, a mai declarat șeful executivului.