Tipărire

poienari scoalaProfitând de perioada vacanței de vară a elevilor, administrația comunei Poienarii de Muscel a demarat la începutul lunii iulie lucrările de reabilitare a Școlii Poienari. Practic, tot etajul școlii, dar și casa scărilor au intrat într-un amplu proces de renovare. Lucrările presupun amenajări interioare (placarea cu rigips, amenajarea cu gresie și lambriuri), repararea scărilor, izolația termică, schimbarea instalației electrice, a celei de încălzire și a instalațiilor sanitare.

”Am primit 200.000 de lei de la Consiliul Județean pentru lucrările la școală. Ne vom folosi de acești bani, iar dacă mai este nevoie vom completa cu sume de la bugetul local. Vreau ca până la 1 septembrie lucrările să fie gata, am pus asta în vedere și constructorului. Fără întârzieri, astfel încât să putem primi copiii în bune condiții la începutul anului școlar”, declară primarul Ion Banzea.

Utilaj pentru gospodărire
Autoritățile comunei Poienarii de Muscel intenționează să achiziționeze un nou utilaj pentru gospodărirea comunală. De data aceasta este vorba de un tractor dotat și cu remorcă și pompă pentru intervenția în cazul incendiilor. Tractorul urmează a fi achiziționat cu fonduri europene, pe baza unui proiect pe care autoritățile comunei Poienarii de Muscel l-au depus în cadrul GAL ”Muscelean European”. Momentan proiectul se află în faza procedurilor de achiziție.