albestii de arges achizitii stefan cristianLa Albeștii de Argeș o serie de lucrări de investiții sunt pe cale să înceapă în localitate. Important este faptul că există banii pentru toate obiectivele, obținerea avizelor fiind singurul impediment în calea demarării procedurilor. ”Vom construi două poduri în zona Brătești, în zona „Pățiți”. Avem fondurile necesare, banii provenind din calamități. În momentul de față cetățenii trec pe niște tuburi și trebuie remediată situația. Imediat după obținerea avizelor, vom începe procedura de achiziție.”, a declarat Cristi Ștefan, consilier superior, Serviciul achiziții publice din cadrul Primăriei Albeștii de Argeș.

O altă lucrare ce va începe în curând în localitate este extinderea rețelei de canalizare în zona Ogradă. ”Avem 150 de mii de lei de la Consiliul Județean, fonduri cu care vom realiza această extindere pe străzile secundare din zona Ogradă – sat Albești Pământeni. Avem pentru acest obiectiv certificatul de urbanism, urmând a fi obținut avizul de mediu”, spune reprezentantul autorităților locale.
Nu în ultimul rând, trebuie menționat că din această toamnă, cu fonduri de la bugetul local, va continua acțiunea de modernizare a centrului localității, prin amenajarea trotuarelor de-a lungul drumului național ce traversează comuna. ”Până atunci, se amenajează o parcare pentru sediul Primăriei și, în funcție de cum ne vor ajunge banii, vom vedea exact pe ce lungime vom putea continua amenajarea de trotuare”, a mai spus Cristi Ștefan.