Tipărire

cateascaPentru că a început în forță campania agricolă de recoltare a păioaselor, Primăria Căteasca a demarat un amplu proiect de reabilitare a unor drumuri comunale și agricole, venind astfel în întâmpinarea dorințelor cetățenilor, dar și a fermierilor din zona Gruiu și Siliștea. În perioada următoare și alte drumuri din celelalte sate vor fi reabilitate. Lucrările sunt executate cu forțe proprii de către autoritățile din Căteasca.

Având în vedere normele europene în vigoare în ceea ce privește ritualul religios, administrația locală a început construcția de capele mortuare în două sate ale comunei. Astfel, în satul Cireșu se construiește o capelă pentru ritul ortodox, iar în satul Catanele una pentru practicanții ritului ortodox, dar și una pentru acei practicanți ai ritului creștin penticostal.

Investiții pentru încurajarea sportului de masă
Venind în întâmpinarea dictonului latin ”Mens sana in corpore sano”, Primăria Căteasca a dat startul reabilitării terenurilor de sport și a anexelor bazei sportive din satul Căteasca. ”Realizăm aceste lucrări în vederea ajutorării Clubului Sportiv din localitatea noastră, pentru că în curând echipa comunală de fotbal își va începe parcursul în Liga a V-a. În același timp se încearcă și formarea unei pepiniere proprii de sportivi, pe grupe de vârstă diferită”, declară primarul Liviu Năstase.