Tipărire

baiculestiAlături de constructor și reprezentanții organismului de implementare, autoritățile comunei Băiculești au efectuat recepția finală a lucrărilor la terenul multifuncțional de sport din satul Tutana. Obiectivul a fost recepționat în cele mai bune condiții, este funcțional și poate fi utilizat de către locuitorii comunei pentru relaxare și agrement.
Terenul de sport din satul Tutana reprezintă o investiție finanțată din fonduri europene prin AFIR și contribuția Primăriei Băiculești. Pentru demararea unei alte investiții de interes public, sistemul de canalizare al comunei, administrația din Băiculești așteaptă eliberarea avizelor de la Ape și Mediu. Autoritățile locale speră ca lucrările să înceapă până în toamnă.

Pentru un alt proiect, modernizarea DC 213 Argeșani – Băiculești – Zigoneni, lucrările vor fi reluate în curând, conform autorităților. ”Până în 30% mai este de lucru pe DC 213, lucrările se apropie de etapa de finalizare. Ne dorim ca asfaltarea să fie gata până la sfârșitul verii. Proiectul de modernizare a drumului este realizat cu fonduri europene, în valoare de un milion de euro, și contribuții de la bugetul local”, declară primarul Niculae Dragnea. 5,4 km de drum comunal sunt modernizați prin asfaltare în cadrul proiectului. 

Premii pentru cuplurile longevive
Pentru că în mod tradițional la finalul verii administrația comunei Băiculești organiza diverse manifestări de Ziua Comunei, iar anul acesta condițiile nu permit astfel de evenimente, conducerea Primăriei va marca altfel sărbătoarea locală. Autoritățile din Băiculești vor organiza o festivitate de premiere a cuplurilor longevive din localitate. Astfel, în săptămânile următoare, mai multe cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie în 2021 vor primi flori, diplome și premii din partea autorităților.