Tipărire

poienari de muscelPrimăria comunei Poienarii de Muscel va achiziționa un tractor multifuncțional, cu fonduri europene, prin GAL ”Muscelean European”. Proiectul se află în faza finală a procedurilor de achiziție și urmează semnarea contractului pentru livrarea utilajului. ”Pe lângă dotările standard, tractorul are remorcă și pompă pentru intervenția în cazul incendiilor. În asemenea situații vom putea ajunge înaintea pompierilor și interveni pentru limitarea pagubelor. Tractorul va dispune și de lamă pentru deszăpezire dar și de cositoare. Cert este că îl vom putea folosi pentru o gamă largă de lucrări gospodărești”, precizează primarul Ion Banzea. Tractorul va ajunge în dotarea primăriei în această vară.

În luna mai, în comuna Poienarii de Muscel au început lucrările de pietruire a drumurilor comunale, alături de montarea rigolelor în zonele unde este necesar. Acestea sunt executate cu forțe proprii de administrația locală, fiind necesară doar achiziția pietrei.

Consultații medicale
A fost demarată procedura de licitație pentru închirierea spațiilor din cadrul dispensarului medical din satul Poienari. Aici vor funcționa două cabinete de medicină de familie și o farmacie.  }n plus, primarul Ion Banzea poartă discuții cu un medic cardiolog, în vederea acordării de consultații cetățenilor timp de două zile pe săptămână, în weekend. Respectivul medic deține o casă de vacanță la Poienari și vine în fiecare săptămână în localitate. Cabinetul de cardiologie ar urma să funcționeze într-un spațiu din cadrul vechiului dispensar medical.