Tipărire

recea primar nou 5Administrația comunei Recea a întreprins la mijlocul lunii mai o acțiune de curățare a bazinelor și a instalațiilor de apă din satele Recea, Deagu și Goleasca. A fost verificată și curățată, de asemenea, și stația de clorinare a sistemului. Este o acțiune periodică, executată de autoritățile locale în vederea asigurării unei bune funcționări a rețelei. De altfel, de curând, Primăria Recea a înființat propria societate, al cărei obiect de activitate este gestionarea serviciilor de apă și canalizare.

SC Ediltop Apă Canal Recea 2021 se va ocupa de administrarea și gestionarea rețelei de apă, dar pe parcurs va avea în sarcină și alte lucrări de tip gospodăresc. Și pentru că se află la început de drum, societatea face angajări. Sunt căutați un casier (studii medii), un șofer (permis categoria B) și un electrician (cu calificare în domeniu). Cei interesați de aceste posturi pot afla detalii suplimentare la numărul de telefon 0726.141.904.

Lucrări pe drumuri
În luna mai au fost realizate lucrări de reabilitare pe două drumuri județene. ”Asfaltul frezat de pe DJ 504, drum aflat în curs de modernizare, a fost pus pe alte două drumuri județene de pe raza comunei. Pe drumul spre Negrași și cel spre satul Orodelu. Materialul a fost întins cu autogrederul, tasat cu cilindrul compactor și nivelat. Circa 3 km de drumuri județene au fost reabilitați astfel”, declară primarul Doru Dragu. Asfalt frezat de pe DJ 504 a fost pus și pe drumurile comunale pentru întreținere.

Cetățenii, așteptați la curățenie
Acțiunile de ecologizare și protecție a mediului continuă în comuna Recea. Pe 5 iunie, de Ziua Mediului, în localitate se va desfășura o nouă acțiune de curățenie a spațiilor de pe domeniul public. Vor participa angajații Primăriei, beneficiarii Legii 416, consilieri locali, cetățeni și voluntari. O astfel de acțiune de salubrizare a mai avut loc înainte de Paște.