Tipărire

cepari scoalaVești bune pentru locuitorii comunei Cepari. Conducerea administrației locale va semna contractul pentru finanțarea, prin Programul Operațional Regional, a investiției ”Îmbunătățirea eficienței energetice prin reabilitare termică și consolidare structură de rezistență, modernizarea sistemelor de instalații prin utilizarea surselor regenerabile de energie la Școala ”Nicolae Velea”.

”Iată că demersurile noastre încep din nou să dea rezultate. După cum se știe, bugetul comunei Cepari abia ne ajunge pentru funcționare, singura noastră șansă pentru dezvoltare fiind atragerea granturilor europene și guvernamentale. Fiind conștienți de acest aspect, chiar dacă am avut multe investiții în implementare, am făcut și alte proiecte și le-am depus, pentru a avea continuitate”, spune primarul Cristian Ciobanu.
Afirmațiile domniei sale sunt demonstrate și de obiectivul aflat în procedură  de achiziție, prin Compania Națională de Investiții: „Lucrări de stabilizare versant și consolidare drum sătesc Str Răcorești, sat Cepari Ungureni.” ”Investiția se ridică la 22 de miliarde de lei vechi, fiind vorba de o alunecare de teren. Tot la Compania Națională de Investiții avem pe lista de sinteză un alt proiect, extrem de important pentru noi, ce vizează modernizarea, prin asfaltare, a 10 km de drumuri din întreaga comună. Nu știm exact când va fi scos la licitație acest obiectiv, însă este cert că suntem pe lista proiectelor aprobate ce urmează a fi implementate”, a mai spus edilul șef.
Încasările la taxe și impozite se desfășoară, de asemenea, într-un ritm mulțumitor, afirmă conducerea Primăriei. ”Așteptăm cu nerăbdare finalizarea bugetului de nivel național pentru a ști exact de ce sume vom putea dispune și pentru ce va trebui să solicităm sprijin Consiliului Județean”, a mai declarat șeful executivului.

Primăvara ce vine să vă aducă împlinire și noroc, fericire și iubire și, nu în ultimul rând, căldura sufletească din partea celor dragi. Un 8 Martie de poveste, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Cepari
Primar, Cristian Ciobanu