58Conducerea administraţiei locale din Albeştii de Argeş lucrează la un nou proiect. Este vorba de documentaţia necesară pentru modernizarea şcolii cu clasele I-VIII  Albeşti - Pământeni. „Este o unitate de învăţământ mare, unde învaţă 450 de elevi cărora trebuie să le asigurăm confortul şi siguranţa unei clădiri moderne. Este nevoie să modernizăm acoperişul şi să refacem interioarele. Încercăm, evident, să obţinem fonduri guvernamentale sau europene pentru acest obiectiv.”, declară primarul Vasile Sava.
Concomitent, se lucrează la montarea lămpilor  pe toate străzile localităţii-componentă a proiectului amplu privind eficientizarea consumului de energie electrică. „Avem de montat încă 200 de lămpi de 25de waţi în Dobroţu, cu acestea având în jur de 500 de lămpi noi în localitate. Dincolo de aspectul estetic, consumul este foarte mic, deci facturile vor fi pe măsură. Celelalte componente ale proiectului (fabrică de lapte, de sucuri, spital, centrală electrică etc) sunt încă în faza de documentaţie, de obţinere a diverselor avize, dar lucrările vor fi demarate cât de curând.”, a mai spus edilul şef din Albeştii de Argeş.
Tot în această perioadă vor fi montate şi cele două staţii de pompare necesare la sistemul de alimentare cu apă din Albeşti Ungureni şi va fi începută alimentarea cu apă în satul Florieni, acest proiect fiind realizat cu fonduri guvernamentale pe OG 28.