Tipărire

Primaria Negrasi 2018 2Vremea bună și apropierea sezonului de primăvară au făcut ca în comuna Negrași, în luna februarie, să fie demarată campania de curățenie de primăvară. Cu ajutorul beneficiarilor Legii 416 și a utilajelor din dotare, autoritățile locale au început ample lucrări de salubrizare pe domeniul public și decolmatări pe râul Mozacu, precum și pe malurile râului Dâmbovnic. Lucrările de igienizare și înfrumusețare a comunei sunt atent coordonate de către viceprimarul Costel Brojbă.

De la 1 martie, la Registrul Agricol din cadrul Primăriei Negrași se pot depune cereri unice pentru subvențiile agricole acordate prin APIA. ”Adeverințele necesare fermierilor sunt disponibile și în format electronic. Întreaga documentație este transmisă online către centrele APIA, fără a mai fi nevoie de deplasarea producătorilor agricoli la aceste instituții. Totul se desfășoară, bineînțeles, cu acordul fermierilor”, precizează primarul Alexandru Constantin. Anul trecut, în comuna Negrași, au fost înregistrate 260 de cereri pentru subvențiile APIA. Este vorba atât de beneficiari ai subvențiilor de suprafață cât și de cei care activează în zootehnie.

De 8 Martie să vă fie sufletul senin și inima curată, precum e cerul cristalin și noaptea înstelată! La mulți ani cu bucurii, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Negrași
Primar, Alexandru Constantin