cocu primarGheorghe Țucă a fost ales pentru un nou mandat de primar al comunei Cocu. La alegerile din luna septembrie au primat experiența în activitatea administrativă și dorința de continuitate în dezvoltarea comunei. "Vreau sa le mulțumesc cetățenilor din Cocu, care m-au reconfirmat pentru încă patru ani de zile ca primar al comunei. Înseamnă ca munca mea nu a fost zadarnică si că m-au creditat pentru a-mi duce la îndeplinire proiectele pe care le-am început. Sunt proiecte care vor schimba radical fața localității în următorii ani. Încep acest nou mandat cu dorința de a găsi finanțare pentru proiectele pe care le am", declară primarul Gheorghe Țucă.

Cel mai important dintre acestea rămâne cel de înființare a rețelei de gaze în localitate. Studiul de fezabilitate și documentația aferentă au fost depuse la Ministerul Dezvoltării și se așteaptă finanțarea lucrărilor, fie din fonduri europene, fie printr-un program guvernamental. Un alt proiect este de cel de realizare a sistemului de canalizare. ”Se lucrează la branșamentele electrice de la stația de epurare  și de la stațiile de pompare, apoi vom face probele în vederea punerii în funcțiune. Sper ca în luna decembrie să dăm în folosință rețeaua de canalizare”, precizează edilul din Cocu.

Obiective prioritare
Un nou mandat presupune și noi obiective pentru  următorii ani. Prioritățile primarului Gheorghe Țucă pentru perioada 2020-2024 sunt modernizarea drumurilor și ulițelor comunale, rezolvarea alunecării de teren de pe DC 167 Crucișoara (proiectul a fost depus la CNI, urmează semnarea contractului de finanțare a lucrărilor), extinderea rețelei de canalizare în toată localitatea și modernizarea iluminatului public.