leresti primarÎn ciuda situației legate de pandemie și a măsurilor adoptate de administrația locală pentru securitatea comunității, investițiile continuă la Lerești. Primarul Marian Toader a declarat că toate lucrările sunt în grafic, lucrându-se în ritm alert la branșamentele aferente rețelei de canalizare și urmând punerea în funcțiune a stației de pompare.
Amintim că proiectul de extindere a sistemului de canalizare cu încă 3.5 km este finanțat prin PNDL 2.

Concomitent, cu fonduri proprii, se fac extinderi la rețeaua de gaze naturale. ”Mai avem practic 2 km pe care trebuie să tragem conducta. Este vorba de străzile Răceni, Țarină 1 și 2, Ulița Șerb, Ulița Șotcan, Valea Ploii 1 și 2, Valea Mărului Prelugire și Valea Târpățea.”, anunță edilul șef.
Ca măsuri curente, pentru prevenirea focarelor intracomunitare cu noul coronavirus, săptămânal Primăria face igienizări în locurile publice: stații de autobuze, cimitire, curțile bisericilor. ”Am închis târgul săptămânal și facem informări frecvente despre cum putem să ne ferim de acest virus. Din păcate, față de perioada stării de urgență, nici noi, ca majoritatea administrațiilor locale din județ, nu comunicăm deloc bine cu DSP-ul. Nu suntem informați de cazurile noi, pentru a putea lua alte măsuri, astfel că nu avem o situație clară a celor infectați.”, a menționat șeful executivului.