tigveniSolicitările de fonduri pentru drumurile afectate de ploile abundente din lunile anterioare nu au rămas fără ecou. Administrația din Tigveni a primit din fondul guvernamental pentru Situații de Urgență bani pentru remedierea problemelor. Primarul Dumitru Slătineanu spune că, în afara lucrărilor în sine pentru refacerea infrastructurii rutiere, dorește să execute și lucrări de prevenție.

”Am primit 4,6 miliarde de lei vechi pentru refacerea de drumuri și un podeț. În afara pietruirii și a reconstrucției podețului, este absolut necesar să luăm măsuri de prevenție: să betonăm șanțurile. În fiecare an noi avem această problemă: ploi abundente - inundații și, inerent, drumurile se strică, cheltuim bani inutil. Majoritatea drumurilor sunt în pantă, apa nu poate fi preluată și ajunge pe drumuri, deteriorându-le.  O să lucrăm ca la carte, cu proiect, licitație și tot ceea ce presupune, pentru ca lucrările să aibă garanție.” , a precizat edilul din Tigveni.
Un alt obiectiv nou pe care conducerea administrației îl are pe lista de priorități în această perioadă este modernizarea dispensarului. Șeful executivului spune că a venit momentul ca serviciile de sănătate din localitate să fie la standarde maxime. ”Sigur că ne-am preocupat mai mult de utilități și de ceea ce își doreau oamenii cu ardoare. Fără infrastructură nu se poate. Întotdeauna am avut în vedere și celelalte domenii și, în măsura fondurilor, am încercat să acoperim toate necesitățile. Ne propunem să reabilităm dispensarul. Ca lucrări ar fi de realizat încălzirea centrală, termopane, toalete iar cele două cabinete să le zugrăvim și să le modernizăm”, a mai spus primarul Dumitru Slătineanu.