stalpeni 1Comuna Stâlpeni a fost una dintre cele mai afectate din județ de ploile din primele luni de vară. În urma solicitărilor din partea conducerii Primăriei și a rapoartelor întocmite privind pagubele, s-au alocat din fondul de urgență 169.000 de lei. ”Chiar dacă nu sunt suficienți, putem, cu utilajele din dotare, să punem la punct infrastructura rutieră, mai ales în zonele cele mai afectate”, a declarat primarul Gabriel Șerbănoiu.

Investițiile din comună sunt continuate în același ritm alert ca și până acum. ”S-au modernizat grupurile sanitare din incinta Liceului IC Petrescu, am realizat șanțuri dalate în satul Oprești, am reabilitat locurile de joacă existente, trei la număr, și ne pregătim pentru amenajarea unui al patrulea, în satul Rădești. Se lucrează la modernizarea și reabilitarea Căminului Cultural, dar și la sistemul de canalizare, refăcându-se concomitent drumurile, acolo unde se efectuează săpături.”, a mai precizat edilul șef.
Cu fonduri de la buget, cât de curând, în funcție de obținerea avizului, va începe asfaltarea drumului Dealul Morii, așa cum era prevăzut pe lista priorităților administrației locale.