albestii de argesDrumul Județean 704 G are urgentă nevoie de reparații! Tronsonul prezenta deja două alunecări de teren, încă de anii trecuți, însă ploile din una iunie au agravat rupturile de mal. ”Pe teritoriul comunei noastre acest drum are 3 km. De la an la an precipitațiile puternice mănâncă din mal și circulația devine din ce în ce mai riscantă. Sperăm în intervenția rapidă a celor de la Drumuri Județene pentru remedierea problemei”, spune primarul Gabriel Popa.

Ploile au stricat și drumurile comunale și locale din Albești. ”Ne bucuram că avem toate drumurile balastate și pietruite. Iată că va trebui să intervenim din nou! Cel mai afectat este DC 259 Albești-Brătești, unde avem și o alunecare de teren care a afectat două poduri. Căile de acces erau deja într-o situație precară de la inundațiile din 2008. Ei bine, acum au fost distruse definitiv. Am făcut evaluările și le-am trimis comisiilor județene pentru a primi sprijin financiar din fondurile de urgență. Reparațiile se ridică la 12 miliarde de lei vechi, conform estimărilor. Este necesar să primim ajutor măcar pentru aceste poduri. În ceea ce privește drumurile, ne descurcăm pe plan local”, a declarat edilul șef din Albeștii de Argeș.
În ciuda vremii capricioase, investițiile în comună au continuat. Se lucrează la interioarele grădiniței - construcție nouă, din centrul localității, iar modernizarea dispensarului uman se apropie de finalizare. Acoperișul nou este deja montat, urmând lucrările de interior.