Tipărire

tigveniO rupere de nori produsă pe 18 iunie, între orele 4.00 și 8.00, în zona de Nord a Văii Topologului, a afectat infrastructura rutieră din mai multe localități, printre care și cea a comunei Tigveni. Aici, mai multe drumuri au fost calamitate, în special în satul Bârseștii de Jos.

„Dimineața, cu utilajele proprii, am intervenit în zonele afectate. Am decolmatat șanțurile de aluviuni, am desfundat poduri și am cărat material pentru a face drumurile cât de cât practicabile. Nu avem nicio gospodărie izolată. Comisia special constituită la nivelul Prefecturii Argeș va evalua pagubele și vom vedea dacă Guvernul va aloca fonduri pentru refacerea drumurilor afectate”, spune primarul Dumitru Slătineanu.
În luna iunie a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la podul din punctul „Școală Bălilești”, în timp ce la alt pod, din punctul „La Ionescu”, lucrările sunt în plină derulare, fiind deja montate grinzile. Cu siguranță, cele două obiective vor fi date în folosință în cursul acestui an.
Iluminatul public de pe raza comunei Tigveni a fost îmbunătățit, prin montarea în toate satele a 500 de lămpi cu led. Acum, cele 11 puncte de aprindere sunt deservite în total de peste 1350 de lămpi, inclusiv cu led.