Tipărire

ratesti primar 2019 2Ploile însemnate cantitativ din luna iunie au suspendat lucrările la obiectivele de investiții din comuna Rătești. Cum aproape în fiecare zi a plouat, lucrările la dispensarul din satul Furduiești, dar și cele la grupurile sanitare de la Școala Gimnazială ”Gheorghe I.C. Brătianu” Rătești și la terenul multifuncțional de sport au fost oprite. În schimb, autoritățile din Rătești s-au concentrat în această perioadă pe punerea la punct a mai multor proiecte pentru care se dorește obținerea finanțării.

”Vom depune din nou, de data aceasta individual, nu ca parte a unei ADI (Asociație de Dezvoltare Intercomunitară), proiectul pentru înființarea rețelei de gaze. Se lucrează la documentație și în scurt timp îl vom înregistra la Ministerul Dezvoltării. Mai avem alte două proiecte, unul pentru asfaltarea a 7 km de drumuri în satele Ciupa Mănciulescu, Nejlovelu și Mavrodolu și altul pentru introducerea canalizării în localitate. Vom depune solicitări de finanțare și pentru acestea la Guvern”, declară primarul Cornel Petrică.
În altă ordine de idei, asfaltarea DJ 702 A Ciupa-Rătești a fost finalizată, investiția aparținând Consiliului Județean Argeș. Au fost modernizați 2,6 km de drum  județean pe raza comunei Rătești.