suiciChiar dacă pe Valea Topologului ploile din ultima perioadă nu au înregistrat caracter de grindină și furtună ca în alte părți ale județului, cantitatea de apă căzută a afectat serios infrastructura rutieră. Primăria Șuici va reabilita tronsoanele pe care circulația nu se mai poate desfășura în cele mai bune condiții. Nu doar că vor fi nivelate gropile, cu utilajele din dotare, dar se va achiziționa și piatră pentru a se distribui pe străzile localității.

Alimentarea cu apă pentru satul Valea Calului, proiect ce va fi implementat cu fonduri guvernamentale prin PNDL 2, este în procedură de licitație. Conform declarațiilor conducerii administrației locale modernizarea Școlii Rudeni, obiectiv ce va fi implementat tot cu fonduri de la Guvern, va începe în cel mai scurt timp, licitația pentru execuție fiind finalizată. Se lucrează, totodată, la extinderea sistemului de canalizare. În momentul de față conducta este îngropată în satul Rudeni, iar la Piscani se amenajează o stație de pompare.
Nu în ultimul rând, conducerea Primăriei Șuici face în continuare demersuri pentru atragerea fondurilor pentru investiția privind alimentarea cu gaze a comunei.