micestiConducerea Primăriei Micești a demonstrat că a avut dreptate! Demersurile administrației locale privind nelegitimitatea facturii în valoare de 586.502,29 lei de la Distrigaz, emisă în decembrie anul trecut, s-au soldat cu stornarea documentului. ”Costurile reale ce făceau obiectul facturii sunt de 168.510,10 lei, iar noi am economisit în jur de 4 miliarde de lei vechi. Factura din decembrie a fost stornată și emisă alta. Era un abuz, și nu puteam sta cu mâinile în sân. Sunt de acord că se pot face și greșeli, dar noi trebuie să fim vigilenți, cum am fost în cazul de față, și nu am achitat în orb. Am făcut numeroase adrese, prin care am explicat, atașând documente, că suma de pe factura inițială nu corespundea cu ceea ce  s-a lucrat. Am demonstrat că avem grijă de bani publici și că administrațiile locale își fac treaba și au specialiști”, a declarat primarul din Micești, Dumitru Voicu.

O altă veste importantă pentru localnici este aceea că în data de 18.05.2020, s-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de gaze în satul Purcăreni.
Investițiile începute cu fonduri proprii sau guvernamentale continuă! Conform declarațiilor șefului Serviciului achiziții publice, Ionuț Tudorache, aproape toate obiectivele sunt în stadii de lucru avansate, ”La căminul cultural se montează instalațiile termice și sanitare și se montează gresia. La Grădinița Micești se lucrează la zidăria de la parter. La Grădinița Purcăreni s-a montat acoperișul și se fac finisajele la parter, iar la etaj se montează instalațiile termice. Dispensarul uman este aproape gata, lucrându-se în momentul de față la termosistem. Investiția privind introducerea rețelei de apă la Micești este într-un stadiu mulțumitor, forajul fiind executat, rezervorul montat, urmând a fi instalate grupurile de pompare și sistemele de filtrare”, a precizat șeful serviciului achiziții publice din cadrul Primăriei Micești.