suseniDe la 1 iunie începe modernizarea infrastructurii rutiere în Suseni. Se vor asfalta, conform proiectului, 8 km de drumuri comunale, tronsoane din fiecare sat al localității. ”Vom începe cu satul Odăieni, dar până la sfârșitul anului vom finaliza investiția. În afară de turnarea asfaltului, modernizarea cuprinde realizarea de șanțuri și șanțuri pereate, unde este cazul, precum și un podeț.”, a declarat primarul Doru Radu.

Pași importanți s-au făcut și în ceea ce privește construirea Casei de Cultură, obiectiv ce se realizează cu fonduri obținute prin Compania Națională de Investiții. ”Deja a fost finalizată cota 0 și încep să se ridice pereți clădirii. În același timp, s-a lucrat și la grădinița cea nouă ce se realizează printr-un proiect cu fonduri europene, ajungându-se cu lucrările la tencuieli interioare. Vești bune avem și în ceea ce privește finalizarea modernizării Școlii Cerșani, care va fi terminată până la 1 iulie”, a mai spus edilul șef.
Având în vedere perioada destul de dificilă prin care trecem, încasările la bugetul de stat ale Primăriei Suseni sunt destul de bune, afirmă șeful executivului. ”Mai prost stăm cu banii pentru asigurarea veniturilor persoanelor cu ajutor social. Din nou, trimestrializarea nu a fost gândită astfel încât banii să nu mai întârzie. De atâta timp, nu mă mai mir de acest aspect, care de la an la an se repetă, fără a se lua măsuri”, a concluzionat primarul din Suseni.