Tipărire

cicanesti 2Nu mai sunt bani pentru sectorul asistență socială! Primarul comunei Cicănești, Ion Ionescu, spune că, din nou, guvernanții nu s-au organizat la acest capitol. ”Nu cred că a fost vreun an de când sunt primar în aceste fonduri să ajungă pentru tot anul, în sensul în care să nu mai fie întârzieri la plată. Deja suntem obișnuiși cu această stare de fapt, dar nu pot să tac, fiindcă acest lucru nu este normal. Nu vreau să ne obișnuim cu anormalul. Pentru ultima lună nu am plătit indemnizațiile, și așteptăm trimestrializarea”, afirmă edilul șef.

O altă nemulțumire a primarului din Cicănești este modernizarea drumului județean 704G. ”Tronsonul este grav afectat, mai ales pe teritoriul comunei Albeștii de Argeș, dar este singurul drum pe unde se poate ajunge în localitatea noastră. Este și o alunecare de teren care a mâncat din carosabil, sunt gropi, și ar trebui de urgență intervenit.”, declară șeful executivului din Cicănești.
Tergiversări sunt în continuare și în ceea ce privește obținerea tuturor avizelor pentru intrarea în circuit a centralei fotovoltaice „De luni de zile așteptăm hârtii. Se face atâta tam-tam pe energia verde, pe protecția mediului, și când noi ne aliniem acestor cerințe și încercăm să economisim bani, ne lovim de birocrație! Nu primarii nu fac proiecte, nu primarii sunt aceia care nu se zbat! Cred, dimpotrivă, că ei sunt singurul motor funcțional în administrație. Lucrurile se mișcă foarte încet în țara asta. Realizarea unor documentații durează mai mult decât investițiile în sine. Și ne mai mirăm de ce merg lucrurile în direcții greșite!...”, conchide primarul din Cicănești.