lerestiVești bune pentru locuitorii comunei Lerești! Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară realizează lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor din comuna Lerești. La nivelul comunei, aceste servicii vor fi realizate de către SC Topo Hans Impex SRL. Primarul Marian Toader a făcut pentru cetățeni precizări importante pentru ca aceasta acțiune să se desfășoare în cele mai bune condiții. ”Cel mai important este faptul că acțiunea de cadastrare este GRATUITĂ! Operațiunea de realizare a măsurătorilor se va realiza sistematic, pe străzi, dumneavoastră, ca cetățean, urmând a fi înștiințat, în prealabil, cu 2-3 zile, pentru a putea fi prezent la imobilul respectiv, cu documentele juridice aferente acestuia pentru a le prezenta echipei.

Operațiunea de prezentare la Primărie a documentelor originale pentru realizarea copiilor legalizate se va realiza sistematic, dumneavoastră urmând a fi înștiințat în prealabil cu privire la data la care trebuie să prezentați la Primăria Comunei Lerești cu actele juridice referitoare la imobile în original!”, a precizat edilul.
Pentru o identificare rapidă a terenurilor și realizarea documentelor pentru cadastru, șeful executivului solicită sprijinul localnicilor:
”Vă aducem la cunoștință că avem nevoie de cooperarea dumneavoastră deplină în derularea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară în ceea ce privește:
# să permiteți accesul specialiștilor să execute măsurătorile;
# să prezentați actele juridice referitoare la imobile;
# să identificați limitele imobilelor împreună cu echipele care realizează lucrările;
# să asigurați verificarea informațiilor privitoare la imobilele pe care le dețineți în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale;”, a mai precizat primarul Marian Toader.